Vítejte v Brlohu, gastronomickém klenotu, který se usadil v industriálních prostorách zrekonstruovaného mlýna z 30. let minulého století. Naše srdce bije pro pravé americké barbecue, které připravujeme s láskou a respektem k tradici. V obrovské originální americké udírně, smokeru, pečlivě pomalu udíme ty nejlepší kusy masa, dokud nejsou dokonale šťavnaté a plné chuti. Můžete se těšit na klasiky jako jemně vyuzený bůček, trhané maso, žebra a spoustu sendvičů, ale také na originální dobroty jako Thorovo hovězí kladivo, louisianské BBQ krevety nebo havajské poke misky. Každé sousto je výsledkem precizní práce, trpělivosti a výběru nejkvalitnějších surovin, abychom vám přinesli autentický barbecue zážitek, který jen tak nezapomenete. K našim specialitám samozřejmě patří i lahodné přílohy, které skvěle doplňují chuť uzeného masa, nebo dezerty od naší cukrářky. Kromě barbecue v suterénu u nás najdete i další patra plné gastronomických zážitků! Jsme domovem pivovaru Němý Medvěd, který navazuje na bohatou mělnickou pivovarskou tradici. V Brlohu vznikají poctivá spodně i svrchně kvašená piva, vařená s láskou z lokálních surovin, jako je mělnická voda a mšenský slad. V prvním patře se nachází prémiový koktejlový bar, který se s ambicí řadí mezi ty nejlepší v republice. V něm si pak vychutnáte mistrně namíchané koktejly z dílny oceňovaného týmu v čele s Tomášem Nyárim nebo si můžete vybrat z bohaté nabídky whisky, rumů, tequil a především vín. Pro větší akce je v nejvyšším patře k dispozici prostorný multifunkční sál s vlastním barem, který je ideální pro svatby, firemní večírky nebo koncerty. Ať už si chcete nacpat břicho tácem plným šťavnatého masa, ochutnat poctivé lokální pivo, nebo si dopřát špičkový koktejl, Brloh je to pravé místo. Jsme hrdí na to, že můžeme nabídnout komplexní gastronomický zážitek pod jednou střechou, kde se spojuje vášeň pro výborné gastro s dechberoucí industriální atmosférou a prvotřídním přístupem našich lidí. PS. Najdete u nás také dětský koutek, venkovní sezení, spoustu parkovacích míst poblíž a bezbariérový přístup do všech pater.
„Zdravím, jmenuju se Dan a rád bych vás všechny pozval k nám do Brlohu! Osobně se starám o prvotřídní kvalitu surovin a naší nabídku již od otevření podniku v roce 2022 a předtím jsem několik let připravoval legendární burgery v Němém Medvědovi. Kromě našich churros vám určitě musím doporučit “Náš Reuben” - sendvič plný šťavnatého natenko nakrájeného hovězího hrudního s opravdu silnou tradicí, který nesmí chybět v žádném správném barbecue. Osobně ho mám nejradši společně s masovými BBQ fazolemi a čerstvě načepovaným šnytem Brtníka - světlého ležáku z pivovaru Němý Medvěd. Budu se na vás těšit v Brlohu a osobně se postarám o to, abyste odcházeli s plnými břichy a úsměvem na tváři. Dopřejte si!“ Daniel Pilský, šéfkuchař Brloh Barbecue