Vítejte v našem hostinci, místě, kde se česká hospodská tradice potkává s moderním přístupem ke gastronomii. Jsme hrdí na to, že vám u Dobrého Kance můžeme nabídnout špičkově ošetřenou tankovou Plzeň, která široko daleko nemá konkurenci. Důkazem toho je mnoho mělnických “kančích" štamgastů a Hvězda sládků, kterou jsme od našeho otevření získali každý rok. K dokonalému pivu samozřejmě patří i poctivá kuchyně. Naše a la carte menu je plné specialit, které připravujeme z čerstvých a lokálních surovin. Můžete se těšit na šťavnaté masové dobroty, zvěřinu z Kokořínska, řízky, smažák, ale také na tradiční pivní pochutiny. Zároveň si u nás každý všední den pochutnáte na polední nabídce plné českých jídel, mezinárodní kuchyně a vždy alespoň jedné vegetariánské alternativy. V letních měsících pak pravidelně otevíráme zahrádku, na které naše jídla a plznička chutnají ještě lépe. A pokud bude náhodou plno, tak si můžete tankovou vzít ve skle třeba na 100 metrů vzdálenou vyhlídku nad soutokem Labe a Vltavy. V případě, že se k nám chystáte z dálky nebo si prostě chcete prodloužit příjemný večer, nabízíme komfortní ubytování o patro výše přímo nad hostincem a v samotném srdci města. PS. Najdete u nás také dětský koutek (uvnitř i venku) nebo prostor na kola pro cyklisty.
"Jmenuji se Braňo a jsem šéfkuchařem u Dobrého Kance. Rád bych vás pozval k nám do hostince na výborný oběd nebo večeři s pár hladinkami tankové plzničky. Společně s mým týmem pro naše hosty připravujeme jídla jen z těch nejlepších surovin a staráme se o to, aby si všichni užili každé sousto. Specialitou, kterou bych vám rád doporučil, je náš tradiční český hovězí míchaný tatarák s křupavými topinkami - samozřejmě s hladinkou. Budu se na vás těšit!" Branislav Macák, šéfkuchař Dobrého Kance